Kultur

Shir Hatzafon er et fælleskab, der ønsker at favne alle elementer af jødisk liv. Gennem vores Kulturudvalg tilbydes medlemmer og andre forskellige kulturelle og sociale tilbud. Arrangementer kan være i form af foredrag eller debatmøder med et jødisk indhold, udflugter til museer eller naturoplevelser.

Shir Hatzafon ser det som sin pligt at støtte op bag jødisk kultur som fx den årlige nytårskoncert arrangeret af Jewish Culture in Copenhagen. Vi deltager også i større kulturelle arrangementer som den årlige fejring af Israels uafhængighedsdag og vi søger at oplyse om kulturelle arrangementer, der har interesse for det jødiske samfund.

Shir Hatzafons kulturelle tilbud vil blive annonceret i kalenderen og vores månedlige e-nyhedsbrev. Andre arrangementer kan blive offentliggjort på vores kalender, hvis de har et jødisk indhold og er åbent for alle.


Vi prøver endelig at følge bog-, film- og musikudgivelser med større eller mindre jødisk perspektiv – eller som forholder sig til enten de store politiske linjer eller livet og hverdagen i Israel.

Indlæggene er først og fremmest udtryk for den enkelte skribents synspunkter.

Scroll to Top