Bryllup

SHBryllupMed godkendelsen som religiøs menighed af de danske myndigheder har Shir Hatzafon haft mulighed for at udføre retsgyldige vielser.

Shir Hatzafon tilbyder to former for vielsesceremonier. Fælles for alle bryllupsceremonier forestået af Shir Hatzafon er, at de plamlægges i nært samarbejde med parret efter deres ønsker.

Når ægteskab indgås mellem to jøder kan tilbydes en jødisk ceremoni med en ketubah (jødisk ægteskabskontrakt) og chuppah (bryllupsbaldakin).

Bliver ægteskabet indgået mellem en jøde og ikke-jøde vil der ikke skrives en ketubah og være en chuppah, da disse elementer kun har betydning, når ægteskab indgås mellem to jøder.

Den folkelige tradition med at knuse et glas kan finde sted i begge tilfælde. Shir Hatzafon kan ikke tage del i indgåelse af ægteskab, hvor andre religioners ceremonier er involverede. Ceremonier kan ikke finde sted på shabbat og andre jødiske helligdage.

Fælles for alle er at parret skal være medlem alt. associeret medlem af Shir Hatzafon og udgifter i forbindelse med ceremonien afholdes af parret.

For nærmere information venligst kontakt bestyrelsen.

Wedding2

Scroll to Top