Om vores kommende gudstjenester og begivenheder

I kølvandet på vores store success i august, kommer Shir Hatzafon til at fortsætte med at afholde en kombination af digitale aktiviteter og fysiske gudstjenester i de kommende måneder og til Rosh Hashana og Yom Kippur. Vi er i gang med at udvikle best practices for at vedligeholde vores jødiske liv i disse tider, og vi håber at disse ændringer vil gøre det muligt for jer at deltage i Shir Hatzafons begivenheder i tryghed og sikkerhed.

Shalom,
Arthur Buchman
Chairman / Formand

Shir Hatzafon begivenheder i september  

Som altid, kan du finde mere information på vores Facebook gruppe.

Erev Shabbat på Zoom med rabbiner Rebecca Lillian
Fredag d. 4 september – 18.00
Lad os byde shabbat varmt velkommen via zoom. Vi glæder os til at se jer deltage i Shir Hatzafons fælleskab; møde gamle venner og nye. Vi vil tænde lys, sige kiddush, udveksle højdepunkter fra ugen der gik og kort diskutere måneden Elul, årets sidste. Bring jeres egne lys og vin eller juice, eller kom bare for at være med og lytte. Vi vil ende med Kaddish for alle som ønsker at mindes en ven eller familiemedlem der er gået bort.
Zoom link
Meeting ID: 838 2360 8296
Passcode: 315601

Gudstjeneste med rabbiner Rebecca Lillian
Lørdag d. 5. september – 11.00

Erev Rosh Hashanah med rabbiner Rebecca Lillian
Fredag d. 18. september – 19.00
Tilmelding til Erev Rosh Hashanah

Rosh Hashanah gudstjeneste med rabbiner Rebecca Lillian
Lørdag d. 19. september – 10.00
Børneaktiviteter under Rosh Hashanah-gudstjeneste: Rosh Hashanah fest for børnene! Vi skal dyppe og spise æbler i honning og sige velsginelser, lave kort med æble print til familie og venner, male honningglas og lave en sjov taschlich aktivitet. Hvis du kan, medbring et marmelade glas!
Tilmelding til Rosh Hashanah

Erev Jom Kippur med rabbiner Rebecca Lillian
Søndag d. 27. september – 19.30
Tilmelding til Erev Jom Kippur

Jom Kippur med rabbiner Rebecca Lillian
Mandag d. 28. september – 10.00-19.30
Tilmelding til Jom Kippur

Vigtig ny sikkerheds- og tilmeldingsinformation

For at sikre alles sikkerhed, beder vi jer alle om at overholde følgende:

Tilmelding påkræves til Rosh Hashana og Yom Kippur

  • For at sikre sikker afstandtagen under gudstjenesterne i synagogen, vil fysisk deltagelse i år være begrænset til 50 deltagere.
  • Hvis du ønsker at deltage i højhelligdagene, bedes du tilmelde dig på forhånd ved at sende en email til shir@shirhatzafon.dk (eller ved at benytte de nedenstående links) med navn, antal gæster, og hvilke gudstjenester du ønsker at deltage i.
  • For at reservere din plads, bedes du kontakte os hurtigst muligt. Der gives prioritet til nuværende medlemmer af Shir Hatzafon.
  • Til dem som ikke kan deltage fysisk, vil vi også stille live-deltagelse til rådighed via Zoom. Links til Zoom kommer i en senere email.

Sikkerhedsforanstaltninger under gudstjenesterne

  • Vi fortsætter med at holde sikker afstand under gudstjenesterne. Familier og grupper der ankommer sammen er selvfølgelig velkomne til at sidde sammen, men ellers beder vi alle om at lade et sæde være tomt imellem jer selv og andre gæster.
  • Grundet de nuværende lokale regler og den forventede stigning af gæster i september, påbyder vi at alle gæster bærer mundbind på alle tidspunkter mens I er inde i bygningen.
  • Håndsprit vil være tilgængeligt rundt omkring i bygningen, og vi beder jer om at vaske hænder regelmæssigt.
  • Bliv hjemme hvis du udviser symptomer på sygdom
Scroll to Top